Agjencia Zhurnal.mk.

15 karakteristikat e punonjësve të pazëvendësueshëm

Disa mund të thonë që “i pazëvendësueshëm” është një pretendim shumë i fortë, por me siguri të gjithë biem dakord se disa persona janë vërtet shumë të nevojshëm për një kompani.

Më poshtë janë 15 karakteristika që dallojnë një punonjës të tillë nga të tjerët.

 1. Bëjnë më shumë se sa u kërkohet
 2. Kanë aftësi të jashtëzakonshme në komunikim
 3. Janë një hap para
 4. Janë dëgjues dhe vëzhgues të mirë
 5. Janë të besueshëm dhe të përgjegjshëm
 6. Kanë iniciativë
 7. Përçojnë energji pozitive
 8. Përshtaten
 9. Nuk ankohen kurrë
 10. Motivojnë
 11. Ata nuk kanë nevojë të menaxhohen
 12. Përballen me sfida të reja
 13. Mësojnë vazhdimisht
 14. E dashurojnë punën
 15. Janë efikasë

Related posts

Raporti i Komitetit Evropian kundër Torturës: Në Shutkë, Prilep dhe Shtip janë përmirëuar kushtet, në Idrizovë gjendja alarmante

I Z

Gjërat që duhet t’i keni në mendje kur e zgjidhni karrierën tuaj

D V

Shkencëtarët pranojnë se birrat e forta janë më të shëndetshme për një arsye

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky