Agjencia Zhurnal.mk.

A mund ta gjeni fshesën në mesin e shumë rrobave?

Një fotografi e publikuar së fundmi në rrjetet sociale ka sfiduar përdoruesit, nga të cilët u kërkua të gjejnë fshesën në mesin e shumë rrobave.

Fotografia është publikuar nga Hammonds Fitted Furniture, që pretendon se nevojiten disa minuta për t’u gjetur fshesa, por sipas tyre sa më shumë që kërkohet fshesa aq më i vështirë bëhet misioni.

Kompania ka premtuar se fshesa megjithatë gjendet në fotografi, dhe nëse jeni të pasigurt për këtë atëherë shikoni skajet e fotografisë.

Imazhi është shpërndarë në masë të madhe dhe është bërë virale, ku shumë përdorues pretendonin se po e kanë të vështirë ta përfundojnë me sukses misionin.

Më poshtë gjeni dy fotografi ku e para e tregon imazhin origjinal, dhe e dyta paksa e modifikuar që ju ndihmon ta gjeni fshesën.

Related posts

Raporti i Komitetit Evropian kundër Torturës: Në Shutkë, Prilep dhe Shtip janë përmirëuar kushtet, në Idrizovë gjendja alarmante

I Z

Gjërat që duhet t’i keni në mendje kur e zgjidhni karrierën tuaj

D V

Shkencëtarët pranojnë se birrat e forta janë më të shëndetshme për një arsye

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky