Agjencia Zhurnal.mk.

Benzinat dhe dizeli mbeten me çmim të njëjtë, lirohet mazuti

Shkup, 9 maj – Çmimet me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98, si dhe të EURODIZEL (D-E V) dhe Vajit ekstra të lehtë për amvisëri të (EL-1) nuk ndryshohen, kumtoi sot Komisioni rregullator për energjetikë, shërbime ujore dhe menaxhim me mbeturina komunale (KRRE).

Çmimi me pakicë i Mazutit M-1 NS ulet për 1,223 den/kg dhe tani është 44,609 denarë den/kg.

Prej mbrëmë në mesnatë çmimet maksimale të derivateve të naftës janë:

– Benzina EUROSUPER BS-95 – 86,00 den/litër

– Benzina EUROSUPER BS-98 – 88,00 dena/litër

– Derivatet dizel EURODIZEL BS (D-E V) 74,00 (denar/litër)

– Vaji për djegie Ekstra i lehtë 1 (EL-1) 74,00 (denarë/litër)

– Mazuti M-1 NS 44,609 (denarë/kilogram)

Nga KRRE thonë se këto janë çmimet maksimale të derivateve të naftës nga 00:01 më 10 maj të vitit 2024. Tregtarët me shumicë dhe tregtarët me pakicë me derivate të naftës dhe karburante për transport mund t’i formojnë çmimet e derivateve të caktuara të naftës dhe karburanteve për transport edhe më ulët se çmimet e konfirmuara më të larta.

Related posts

“Bechtel & Enka” kërkon nga Oda Ekonomike e RMV-së sigurimin e 4000 punëtorëve për ndërtimin e korridoreve 8 dhe 10d

D V

Banka Popullore: Ngadalësimi i mëtejshëm i inflacionit, me ç’rast në afat të mesëm do të kthehet drejt mesatares historike prej 2 përqindëve

D V

Samit “Maqedonia 2025”: Thirrje për mobilizim të të gjitha resurseve për zhvillim ekonomik

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky