Agjencia Zhurnal.mk.

Bukë misri pa maja dhe gluten

Përgatitet shumë shpejt dhe është shumë e shëndetshme dhe e shijshme

Ju sjellim një recetë të thjeshtë për bukë misri pa maja dhe gluten, e cila mund të përgatitet shumë shpejt.

Përbërësit:

– 100 g miell të bardhë misri,
– 100 g miell misri të verdhë,
– 100 g miell meli,
– 15 g psyllium,
– një lugë e vogël sodë bikarbonati me pak limon,
– 300 ml ujë.

Përgatitja:

Përzieni mirë të gjithë përbërësit, përzieni në një masë kompakte.

I jepni formë bukës dhe e piqni në furrë në letër për pjekje për 35-40 minuta në 200 gradë Celsius.

Ju bëftë mirë.

Related posts

Gjellë tigani me qepë të njoma, vezë dhe djathë kaçkavall

D V

Racion sallate me fasule dhe avokado

D V

Pite me makarona: Recetë më të lehtë se kjo nuk do të mund të gjeni!

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky