Agjencia Zhurnal.mk.

Deri në orën 13:00 në Kumanovë jehona 23 për qind, në Likovë 16, në Nagoriçan të Vjetër 22 për qind

Kumanovë, 24 prill – Sipas të dhënave të Komisionit shtetëror zgjedhor, në Kumanovë deri në orën 13:00 votuan 23,08 për qind nga 71,81 për qind e të dhënave të përpunuara. Në Kumanovë të drejtë vote kanë 93.364 votues, të cilët do të votojnë në 167 vendvotime.

Në Likovë, siç është cekur në ueb-faqen e KSHZ-së, votuan 16,15 për qind nga 99,90 për qind e të të dhënave të përpunuara. Në këtë komunë të drejtë vote kanë 25.998 votues të cilët votojnë në 36 vendvotime.

“Votimi po rrejdh pa pengesa”, deklaroi kryetarja e KKZ-së, Ajshe Demiri.

Sipas të dhënave të KSHZ-së në Nagoriçan të Vjetër, deri në orën 13:00 kanë votuar 22,38 prë qind e 99,87 të dhënave të përpunuara. Atje të drejtë vote kanë 3.043 votues të cilët votojnë në 38 vendvotime, prej të cilave dy janë bashkuar, përkatësisht u shërbejnë 36 këshillave zgjedhorë.

“Votimi po rrjedhë pa pengesa”, tha kryetari i KKZ-së, Marjan Dailovski.

Related posts

Kompletohen grupet e punës për formimin e Qeverisë, do të takohen ditët e ardhshme

Redaksia

Kërcënime në stil mafioz ndaj kryetares së Gjykatës Kushtetuese: Një Krevat dhe një thikë i futen në garazhën e shhtëpisë

I Z

Intervistë ekskluzive e ish presidentit Ilir Meta: Vullneti i qytetarëve në Shqipëri do të triumfojë siç triumfoi në Maqedoni!

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky