Agjencia Zhurnal.mk.

Dimitrievski: Në Qeveri po, por pa BDI-në

Shkup, 6 maj – Pjesëmarrja në Qeveri po, por vetëm në kushtet tona. Kështu ka dërguar sot lideri i ZNAM-it, Maksim Dimitrievski, në ditën e fundit të fushatës për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare. Ai vlerëson se objektivat e fushatës janë përmbushur dhe programi “Proklamatë për Maqedoni të dinjitetshme” është prezantuar plotësisht para qytetarëve.

Sa i përket kushteve, Dimitrievski përsëriti se do të marrë pjesë në Qeveri nëse nuk është BDI, nuk ka asgjë kundër të jetë Koalicioni “Vlen” me të cilin bashkëpunon në nivel lokal, ka tërhequr “vijat e kuqe” për mbrojtjen e interesave kombëtare, identitetit, gjuhës, kulturës dhe trashëgimisë gjatë të gjitha fazave të procesit të integrimit evropian.

Lufta kundër korrupsionit është një nga postulatet e programit të ZNAM-it dhe për këtë, nëse janë partnerë në Qeveri, do të evokojnë që dënimet për shpërdorim të pozitës dhe pushtetit zyrtar të jenë së paku 10 vjet burg.

Related posts

Kompletohen grupet e punës për formimin e Qeverisë, do të takohen ditët e ardhshme

Redaksia

Kërcënime në stil mafioz ndaj kryetares së Gjykatës Kushtetuese: Një Krevat dhe një thikë i futen në garazhën e shhtëpisë

I Z

Intervistë ekskluzive e ish presidentit Ilir Meta: Vullneti i qytetarëve në Shqipëri do të triumfojë siç triumfoi në Maqedoni!

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky