Agjencia Zhurnal.mk.

Durmishi: Në Tetovë shumica për 8ovën po merr mbështetjen e duhur

Tetovë, 6 Gusht – Bartësi i listës nga Lëvizja Besa për këshillin e komunës së Tetovës, Besa Durmishi sot në aktivitetin e mbajtur në rrugët e qytetit shkruan se mikpritjen që po na bëjnë banorët tanë është dëshmi se çfarë kemi bërë realisht këto 8 muaj, andaj sot së bashku me këshilltarët e Lëvizjes BESA, aktivistë e anëtarë të Forumit Rinor takuam qytetarë për t’ua prezentuar 8 pikat kyçe të udhëheqjes sonë, shkruan Durmishi mes tjerave.

Gjithandej nëpër Tetovë Shumica për 8ovën po merr mbështetjen dhe përkrahjen e duhur. Vizioni ynë për një qytet të zhvilluar po dëshmohet gjatë udhëheqjes tonë, 8 pikat kyçe janë vazhdimësi e punës dhe angazhimit tonë me komunën e Tetovës.

Mikpritjen që po na bëjnë banorët tanë është dëshmi se çfarë kemi bërë realisht këto 8 muaj, andaj sot së bashku me këshilltarët e Lëvizjes BESA, aktivistë e anëtarë të Forumit Rinor takuam qytetarë për t’ua prezentuar 8 pikat kyçe të udhëheqjes sonë!

Voto8
#Shumicëpër8ovën

Related posts

Kompletohen grupet e punës për formimin e Qeverisë, do të takohen ditët e ardhshme

Redaksia

Kërcënime në stil mafioz ndaj kryetares së Gjykatës Kushtetuese: Një Krevat dhe një thikë i futen në garazhën e shhtëpisë

I Z

Intervistë ekskluzive e ish presidentit Ilir Meta: Vullneti i qytetarëve në Shqipëri do të triumfojë siç triumfoi në Maqedoni!

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky