Agjencia Zhurnal.mk.

Dy ditë jo-pune në prill për gjithë qytetarët në RMV

Shkup, 3 prill – Muaji prill ka dy ditë jo pune për të gjithë qytetarët në vend.

Sipas kalendarit të ditëve jopune, 10 Prilli (e mërkurë), Fitër Bajrami, dita e parë e Bajrami do të jetë jopune për të gjithë qytetarët.

Përveç kësaj dite, për të gjithë qytetarët jopune do të jetë edhe dita e raundit të parë të zgjedhjeve presidenciale, e caktuar për 24 prill, gjegjësisht e mërkurë.

Pas prillit, në muajin maj, ditë jo pune për të gjithë janë:

– 1 maj (e mërkurë), dita e punës

– 6 maj (e hënë), Pashkë, dita e dytë e Pashkëve sipas kalendarit ortodoks

Related posts

Kompletohen grupet e punës për formimin e Qeverisë, do të takohen ditët e ardhshme

Redaksia

Kërcënime në stil mafioz ndaj kryetares së Gjykatës Kushtetuese: Një Krevat dhe një thikë i futen në garazhën e shhtëpisë

I Z

Intervistë ekskluzive e ish presidentit Ilir Meta: Vullneti i qytetarëve në Shqipëri do të triumfojë siç triumfoi në Maqedoni!

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky