Agjencia Zhurnal.mk.

Gjeneruesi i imazheve përmes inteligjencës artificiale, MidJourney ka publikuar versionin më të ri

Gjeneruesi i imazheve përmes inteligjencës artificiale, MidJourney ka lëshuar versionin e gjashtë, duke lejuar udhëzime më të gjata, nivele më të mëdha detajesh,  madje edhe shtimin e tekstit në një foto.

MidJourney hyri për herë të parë në beta në korrik të vitit 2022 dhe ka bërë përparim të shpejtë dhe mbresëlënës në cilësinë dhe saktësinë e imazheve me çdo lëshim të mëpasshëm.

Ky publikim vjen në një kohë kur MidJourney është nën presion në rritje nga konkurrentët, përfshirë DALL-E 3 të OpenAI, i cili mund të gjenerojë tekste. Në mënyrë të ngjashme, mjetet falas nga Meta dhe shërbime si Leonardo gjithashtu ofrojnë gjithnjë e më shumë kontrolle mbi gjenerimin e imazheve.

Publikimi më i fundit i MidJourney përfshin udhëzime më të gjata, kontrolle më të detajuara mbi ngjyrat dhe hijezimin, tekstin dhe aftësinë për të rregulluar mirë rezultatin përmes një bisede me MidJourney në të njëjtën mënyrë që ChatGPT ju lejon të përsosni imazhet DALL-E.

Përditësimi më i fundit ka qenë në zhvillim për disa kohë, me grupe të zgjedhura abonentësh që testojnë dhe krahasojnë rezultatin për të përmirësuar cilësinë e përgjithshme.

Një nga përditësimet më të habitshme është mënyra se si interpreton dhe kupton kërkesat.

Për shembull, tani mund të kuptojë nuancat si në shenjat e pikësimit ashtu edhe në gramatikë, duke treguar dallimin midis ngrënies, gjuajtjes dhe largimit.

Related posts

Teknologjia e re e inteligjencës artificiale e Google që “mund të gjejë syzet e humbura”!

D V

Për të qenë të qartë: TikTok dallon përmbajtjen e krijuar nga Inteligjenca Artificiale

D V

Vjen GPT-4o – çfarë thotë për këtë risi Mira Murati

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky