Agjencia Zhurnal.mk.

Hoxha dhe Osmanovska nuk arritën të bëhen deputetë në kuadër të Frontit Europian

Shkup, 9 maj – Partia Demokratike Europiane e Arjanit Hoxhës dhe Lidhja e Romëve e Fatima Osmanovskës nuk kanë arritur të bëhen deputetë edhe pse garonin në kuadër të Frontit Europian.

Hoxha garonte në Zonën e 6 zgjedhore i rradhitur me numër 11 kurse Fatima Osmanovska e 6 në njësinë e 2 zgjedhore.

Njejtë nuk arriti të bëhet deputet as Bastri Bajrami nga PDE i cili garonte i 5 në njësinë e 2 zgjedhore.

Related posts

Kompletohen grupet e punës për formimin e Qeverisë, do të takohen ditët e ardhshme

Redaksia

Kërcënime në stil mafioz ndaj kryetares së Gjykatës Kushtetuese: Një Krevat dhe një thikë i futen në garazhën e shhtëpisë

I Z

Intervistë ekskluzive e ish presidentit Ilir Meta: Vullneti i qytetarëve në Shqipëri do të triumfojë siç triumfoi në Maqedoni!

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky