Agjencia Zhurnal.mk.

Koalicioni VLEN ka denoncuar parregullsi edhe në Komunën e Bogovinës.

Bogovinë, 24 prill – Sipas tyre, në orën 15:45 është sulmuar verbalist Shefi i Shtabit Komunalë-Bogovinë, Nedim Izairi nga ana e kryetarit të Bogovinës, Besnik Emshiu.

“Arsye e këtij sulmi verbal, që për pak do kalonte edhe në sulm fizik është se Kryetari i Komunës në mënyrë jo ligjore ka qëndruar gjatë gjithë kohës në korridorin dhe oborrin e shkollës ku votohet me qëllim të ushtrimit të presionit nga votuesve. Ku nga ana e atyre që duhet të ndërmarrin masa për garantim të lirisë së votimit nuk është kërkuar në asnjë moment që i njejti të largohet nga aty. Shefi i shtabit Nedim Izairi duke shkuar të votoj e ka parë aty dhe ka pyetur policinë a mundet kryetari i Komunës të qëndroj gjatë gjithë kohës në korridor dhe oborr të shkollës ku votohet duke ushtruar presion tek njerëzit”, thuhet në reagimin e VLEN-it.

Related posts

Kompletohen grupet e punës për formimin e Qeverisë, do të takohen ditët e ardhshme

Redaksia

Kërcënime në stil mafioz ndaj kryetares së Gjykatës Kushtetuese: Një Krevat dhe një thikë i futen në garazhën e shhtëpisë

I Z

Intervistë ekskluzive e ish presidentit Ilir Meta: Vullneti i qytetarëve në Shqipëri do të triumfojë siç triumfoi në Maqedoni!

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky