Agjencia Zhurnal.mk.

Koalicioni “VLEN” padi në Administrative kundër vendimit të KSHZ-së

Shkup, 1 maj – Përfaqësuesi i autorizuar i koalicionit “VLEN”, mbrëmë ka paraqitur padi në Gjykatën Administrative kundër vendimit të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, i cili e ka refuzuar kundërshtimin e tyre për anulimin e votimit në një vendvotim në Likovë.

Gjykata Administrative njoftoi se është formuar lëndë pas padisë së kandidatit për president Arben Taravari dhe seanca publike do të mbahet pasdite.

Sipas Kodit Zgjedhor, padia shqyrtohet brenda 48 orëve nga dorëzimi. Vendimi i Gjykatës Administrative është përfundimtar.

Komisioni Shtetëror Zgjedhor njoftoi se rezultatet përfundimtare zyrtare të raundit të parë të zgjedhjeve presidenciale do të shpallen menjëherë ose më së voni brenda 24 orëve pas përfundimit të gjithë procedurës.

Related posts

Kompletohen grupet e punës për formimin e Qeverisë, do të takohen ditët e ardhshme

Redaksia

Kërcënime në stil mafioz ndaj kryetares së Gjykatës Kushtetuese: Një Krevat dhe një thikë i futen në garazhën e shhtëpisë

I Z

Intervistë ekskluzive e ish presidentit Ilir Meta: Vullneti i qytetarëve në Shqipëri do të triumfojë siç triumfoi në Maqedoni!

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky