Agjencia Zhurnal.mk.

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa në kushte të dimrit

Shkup, 30 nëntor – Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa në kushte të dimrit, nëpër rrugë kryesisht të thata, kumtojnë nga NP “Rrugët e Maqedonisë”.

Siç informojnë prej aty, në disa akse rrugore, të cilat kalojnë nëpër gryka, është e mundur paraqitje e shembjeve të vogla të dheut.

Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” apelojnë vozitje të kujdesshme dhe përshtatje të shpejtësisë ndaj kushteve në rrugë.

Potencojnë se ekipet kujdestare të NP “Rrugët e Maqedonisë” vazhdimisht janë në terren dhe i mbajnë të gjitha akset rrugore të kalueshme.

Për të gjitha informatat, pjesëmarrësit në komunikacion mund t’i marrin në telefonin kujdestar 02 25 61 502.

Related posts

Kompletohen grupet e punës për formimin e Qeverisë, do të takohen ditët e ardhshme

Redaksia

Kërcënime në stil mafioz ndaj kryetares së Gjykatës Kushtetuese: Një Krevat dhe një thikë i futen në garazhën e shhtëpisë

I Z

Intervistë ekskluzive e ish presidentit Ilir Meta: Vullneti i qytetarëve në Shqipëri do të triumfojë siç triumfoi në Maqedoni!

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky