Agjencia Zhurnal.mk.

Kuvendi i rregullt vjetor i ASHAM-it

Shkup, 28 shkurt  – Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Maqedonisë (ASHAM) sot do të mbajë kuvendin erregullt vjetor.

Kryetari i ASHAM-it, akademiku Zhivko Popov, do të ketë ekspoze për ASHAM-in në vitin 2023 dhe sfidat në periudhën e ardhshme. 

 Në rend dite të kuvendit të Akademisë janë Propozim-raporti për punën në vitin 2023 dhe Propozim-programi për punën në vitin 2024 nga Kryesia e ASHAM-it.

 Për planet financiare të Akademisë në këtë vit fjalim do të ketë sekretari i ASHAM-it, anëtar korrespondues   Bllazho Boev.

Related posts

Kompletohen grupet e punës për formimin e Qeverisë, do të takohen ditët e ardhshme

Redaksia

Kërcënime në stil mafioz ndaj kryetares së Gjykatës Kushtetuese: Një Krevat dhe një thikë i futen në garazhën e shhtëpisë

I Z

Intervistë ekskluzive e ish presidentit Ilir Meta: Vullneti i qytetarëve në Shqipëri do të triumfojë siç triumfoi në Maqedoni!

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky