Agjencia Zhurnal.mk.

Menduh Thaçi në takim me banorët e Forinës dhe Çegranit

Sot Fronti Europian mbajti takim me banorët e Forinës dhe Çegranit. Ku të pranishmëve i’u drejtua kryetari i PDSh-së z.Menduh Thaçi – kandidat për deputet në njësinë zgjedhore nr.6 të ketij koalicioni, kryeministri z.Talat Xhaferi poashtu kandidat për deputet i këtij koalicioni në njësinë zgjedhore nr.6. Gjithashtu para të pranishmëve i’u drejtuan kandidatët tjerë për deputet dhe përfaqësues të partive të koalicionit.

Related posts

Izet Mexhiti nga Tetova: Ali Ahmeti të braktisën shokët e luftës sepse heshte kur u vra Hariun Aliu, për Enciklopedinë, për Shkupi 2014, për Lagjen e Trimave, Monstra e Alfa…

Redaksia

Ahmeti nga Tetova: Maqedonia e Veriut e ka vendin në BE ndaj kot e kanë ata që mendojnë të ndalojnë ardhmërinë pro europiane

Redaksia

Taravari: Jam kategorikisht kundër çdo hakmarrje politike…jam kategorikisht pro Përgjegjësisë Para Ligjit!

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky