Agjencia Zhurnal.mk.

MPJ nikoqir i takimit të tretë të drejtorëve politikë në kuadër të kryesimit me PBEJL-në

Shkup, 10 maj – Në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut sot u mbajt takimi i tretë i drejtorëve politikë të pjesëmarrësve në Procesin e Bashkëpunimit të Evropës Juglindore (PBEJL), në të cilin morën pjesë edhe përfaqësues të Këshillit për Bashkëpunim Rajonal (RCC) dhe të Bashkimit Evropian.

Siç kumtoi MPJ, në takim u shqyrtuan kandidaturat për zgjedhjen e sekretarit të përgjithshëm të Këshillit për Bashkëpunim Rajonal (RRC) dhe propozim-teksti i Deklaratës së përbashkët në prag të Takimit ministror, që do të mbahet në kuadër të kryesimit tonë me PBEJL-në.

Maqedonia e Veriut kryeson me PBEJL-në në periudhën korrik 2023 – qershor 2024, nën moton “Tejkalojmë ndarjet, ndërtojmë besim.

Related posts

Kompletohen grupet e punës për formimin e Qeverisë, do të takohen ditët e ardhshme

Redaksia

Kërcënime në stil mafioz ndaj kryetares së Gjykatës Kushtetuese: Një Krevat dhe një thikë i futen në garazhën e shhtëpisë

I Z

Intervistë ekskluzive e ish presidentit Ilir Meta: Vullneti i qytetarëve në Shqipëri do të triumfojë siç triumfoi në Maqedoni!

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky