Agjencia Zhurnal.mk.

Në Gostivar votimi filloi në kohë në të gjitha 121 qendrat e votimit

Gostivar, 24 prill – Votimi në raundin e parë të zgjedhjeve presidenciale të vitit 2024 në komunën e Gostivarit filloi në mëngjes në kohë, informojnë  nga KZK Gostivar.

Të gjitha qendrat e votimit janë hapur në kohë, në orën shtatë.

“Probleme të vogla u paraqitën në disa qendra votimi me pajisjet biometrike, por ato menjëherë u tejkaluan”, informuan nga KZK.

Të drejtën e votës në këtë komunë e kanë 81.517 qytetarë të cilët votojnë në 121 qendra votimi.

Related posts

Kompletohen grupet e punës për formimin e Qeverisë, do të takohen ditët e ardhshme

Redaksia

Kërcënime në stil mafioz ndaj kryetares së Gjykatës Kushtetuese: Një Krevat dhe një thikë i futen në garazhën e shhtëpisë

I Z

Intervistë ekskluzive e ish presidentit Ilir Meta: Vullneti i qytetarëve në Shqipëri do të triumfojë siç triumfoi në Maqedoni!

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky