Agjencia Zhurnal.mk.

Në institucionet e larta arsimore punojnë 4.656 arsimtarë dhe bashkëpunëtorë

Shkup, 19 prill – Sipas të dhënave të Entit Shtetëror të Statistikës, numri i arsimtarëve dhe bashkëpuntorëve nëpër institucionet e larta arsimore gjatë vitit akademik 2023/2024, është 4.656.

Nga numri i përgjithshëm i arsimtarëve dhe bashkëpuntorëve, 3.264 apo 70.1 % janë arsimtarë dhe 1.392 apo 29.9 % janë bashkëpuntorë në mësimdhënie.

Numri i arsimtarëve dhe bashkëpunëtorve gjatë vitit akademik 2023/2024, është 2.361 ose 50.7 %.

Related posts

Kompletohen grupet e punës për formimin e Qeverisë, do të takohen ditët e ardhshme

Redaksia

Kërcënime në stil mafioz ndaj kryetares së Gjykatës Kushtetuese: Një Krevat dhe një thikë i futen në garazhën e shhtëpisë

I Z

Intervistë ekskluzive e ish presidentit Ilir Meta: Vullneti i qytetarëve në Shqipëri do të triumfojë siç triumfoi në Maqedoni!

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky