Agjencia Zhurnal.mk.

Në Kavadar, Negotinë dhe Demir Kapi mbi 30 për qind jehonë deri në orën 13

Kavadar, 24 prill – Në komunat Kavadar, Negotinë dhe Demir Kapi ka mbi 30 për qind jehonë deri në orën 13, në zgjedhjet e sotme presidenciale. Për këtë informuan kryetarët e këshillave komunalë zgjedhorë Kavadar dhe Negotinë, Emilia Petrovska dhe Elizabeta Kamçeva, si dhe kryetari i KKZ Demir Kapi, Bllagoj Jovanovski.

Në komunën Kavadar kanë votuar 31.5 për qind e personave me të drejtë vote, në komunën e Negotinës 34 për qind e votuesve, ndërsa në Demir Kapi 34.32 për qind e votuesve.

Në listën zgjedhore për komunën Kavadar janë evidentuar gjithsej 31.868 votues, në listën në komunën e Negotinës janë regjistruar gjithsej 15.840 votues me të drejtë vote, ndërsa në listën për komunën Demir Kapi, ka 3.216 votues. 

Related posts

Kompletohen grupet e punës për formimin e Qeverisë, do të takohen ditët e ardhshme

Redaksia

Kërcënime në stil mafioz ndaj kryetares së Gjykatës Kushtetuese: Një Krevat dhe një thikë i futen në garazhën e shhtëpisë

I Z

Intervistë ekskluzive e ish presidentit Ilir Meta: Vullneti i qytetarëve në Shqipëri do të triumfojë siç triumfoi në Maqedoni!

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky