Agjencia Zhurnal.mk.

Në këmbim të thëngjillit, Kosovës i ofrohet rrymë

Shkup, 16 prill – Njërës i duhet rrymë, e tjetrës thëngjill që ta prodhojë atë.

Kjo metodë shtëpiake do të ndalojë dhimbjen e kyceve në vetëm 3

Kosova e Maqedonia e Veriut mund t’ia plotësojnë kërkesat njëra-tjetrës, pas memorandumit të bashkëpunimit që u arritë së fundi mes dy korporatave energjetike.

Sipas marrëveshjes, kjo mund të bëhet nëse fqinjët pajtohen për shkëmbimin e qymyrit me energjinë elektrike.

Kjo ide po përkrahet edhe nga ekspertët e energjetikës.

Megjithatë, ata shprehen se marrëveshja filllimisht duhet që të formalizohet.

Related posts

Kompletohen grupet e punës për formimin e Qeverisë, do të takohen ditët e ardhshme

Redaksia

Kërcënime në stil mafioz ndaj kryetares së Gjykatës Kushtetuese: Një Krevat dhe një thikë i futen në garazhën e shhtëpisë

I Z

Intervistë ekskluzive e ish presidentit Ilir Meta: Vullneti i qytetarëve në Shqipëri do të triumfojë siç triumfoi në Maqedoni!

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky