Agjencia Zhurnal.mk.

Në Negotinë filloi me kohë votimi për president të shtetit

Negotinë, 24 prill – Të gjitha vendvotimet janë hapur me kohë, me sukses filloi procesi zgjedhor për zgjedhjet presidenciale, informoi sot në mëngjes kryetarja e Komisionit komunal zgjedhor Negotinë, Elizabeta Kamçeva.

Ajo përkujtoi se gjatë ditës së djeshme, u paraqitën dhe patën mundësi të votojnë, në pajtim me ligjin, gjithsej 142 persona të sëmurë dhe të pafuqishëm, si dhe tetë persona nga Negotina, të vendosur në shtëpinëe  të moshuarve jashtë territorit të komunës.

“Krahas kësaj, në këto zgjedhje kemi paraqitur edhe votim nga burgu nga ana e 22 personave, ndërkaq të tre personave jashtë vendit”, përkujtoi ajo. 

Kamçeva shtoi se në listën zgjedhore për komunën e Negotinës, janë regjistruar gjithsej 15.840 votues me të drejtë vote.

Related posts

Kompletohen grupet e punës për formimin e Qeverisë, do të takohen ditët e ardhshme

Redaksia

Kërcënime në stil mafioz ndaj kryetares së Gjykatës Kushtetuese: Një Krevat dhe një thikë i futen në garazhën e shhtëpisë

I Z

Intervistë ekskluzive e ish presidentit Ilir Meta: Vullneti i qytetarëve në Shqipëri do të triumfojë siç triumfoi në Maqedoni!

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky