Agjencia Zhurnal.mk.

Në Rosoman dhe Demir Kapi filloi votimi për zgjedhjet presidenciale

Rosoman, 24 prill – Në Rosoman dhe Demir Kapi filloi votimi për zgjedhjet presidenciale, nga komisionet komunale zgjedhore informuan se janë hapur me kohë të gjitha vendvotimet.

GJithsej 113 persona të sëmurë dhe të pafuqishëm dje nga Rosomani dhe Demir Kapia dhe pesë nga burgu, janë paraqitur për votim gjatë ditës së djeshme, në pajtim me ligjin.

“Në lsitën e vetme zgjehdore, janë regjistruar 3.289 persona nga komuna e Rosomanit me të drejtë vote. Prej tyre, 51 persona të sëmurë dhe të pafuqishëm, si dhe dy nga burgu, janë paraqitur për votim dje”, sqaroi kryetari i komisionit komunal zgjehdor, Aleksandar Çadamov, për MIA-n.

Në Demir Kapi, siç njoftoi kryetari i KKZ, Bllagoj Jovanovski, 62 persona të sëmurë dhe të pafuqishëm, si dhe tre nga burgu, patën mundësi të votojnë gjatë ditës së djeshme. Përndryshe në Demir Kapi janë regjistruar gjithsej 3.216 votues.

Related posts

Kompletohen grupet e punës për formimin e Qeverisë, do të takohen ditët e ardhshme

Redaksia

Kërcënime në stil mafioz ndaj kryetares së Gjykatës Kushtetuese: Një Krevat dhe një thikë i futen në garazhën e shhtëpisë

I Z

Intervistë ekskluzive e ish presidentit Ilir Meta: Vullneti i qytetarëve në Shqipëri do të triumfojë siç triumfoi në Maqedoni!

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky