Agjencia Zhurnal.mk.

Në Strugë dhe Vevçan janë hapur me kohë të gjitha vendvotimet

Strugë, 24 prill – Të gjitha 101 vendvotimet për rrethin e parë të zgjehdjeve presidenciale në komunën e Strugës sot në mëngjes u hapën në orën 7:00, konfirmoi për MIA-n kryetari i Komisionit komunal zgjedhor, Minir Zhuta.

“Votimi filloi me kohë edhe në tre vendvotimet në komunën e Vevçanit”, informoi kryetarja Menka Kukoska.

Votimi, sipas kryetarëve të këshillave komunal zgjehdor, në të dy komunat po zhvillohet pa pengesa, pa kurfaër probleme.

Në komunën e Strugës në listën e vetme zgjehdore janë regjistruar 60.894 votues, prej të cilëve 132 persona të sëmurë dhe të pafuqishëm dje e realizuan të drejtën e tyre votuese, përderisa në Vevçan ka 2.072 votues të regjistruar, ndërsa katër persona të sëmurë dhe të pafuqishëm votuan dje.

Related posts

Kompletohen grupet e punës për formimin e Qeverisë, do të takohen ditët e ardhshme

Redaksia

Kërcënime në stil mafioz ndaj kryetares së Gjykatës Kushtetuese: Një Krevat dhe një thikë i futen në garazhën e shhtëpisë

I Z

Intervistë ekskluzive e ish presidentit Ilir Meta: Vullneti i qytetarëve në Shqipëri do të triumfojë siç triumfoi në Maqedoni!

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky