Agjencia Zhurnal.mk.

Në Veles deri në orën 11 jehona në zgjedhje është 16.34, në Çashkë 15.27, në Gradsko 20.62 për qind

Veles, 24 prill –  Në Veles dhe rajonin e Vlelesit në 84 vendvotime deri në orën 11 sot nga gjithsej 44 858 në listën e vetme zgjedhore për  raundin e parë të zgjedhjeve presidenciale kanë votuar 7329 votues ose 16.34 për qind, informoi për MIA-n, Rebeka Bajdevska Gjosheva nga Komisioni Komunal Zgjedhor (KKZ).

 Në Komunën e Çashkës, siç informoi Marjan Jovanovski, sekretar i KKZ-së Çashkë në 31 vendvotime apo nga 6076 në listën e vetme zgjedhore  deri në orën 11 kanë votuar 15.27 për qind e votuesve.

Në Komunën Gradsko, ndërkaq, ku  në 11 vendvotime janë regjistruar 3019 votues në listën e vetme zgjedhore deri në orën 11 kanë votuar 624 gjegjësisht 20.62 për qind e votuesv, që është përqindja më e madhe nga tri komunat”, bëri të ditur  Meri Sedmakova. Dimovska, kryetare e KKZ-së Gradsko. 

Related posts

Kompletohen grupet e punës për formimin e Qeverisë, do të takohen ditët e ardhshme

Redaksia

Kërcënime në stil mafioz ndaj kryetares së Gjykatës Kushtetuese: Një Krevat dhe një thikë i futen në garazhën e shhtëpisë

I Z

Intervistë ekskluzive e ish presidentit Ilir Meta: Vullneti i qytetarëve në Shqipëri do të triumfojë siç triumfoi në Maqedoni!

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky