Agjencia Zhurnal.mk.

Panovski: Qytetarët të mos shpenzojnë pa nevojë për testime

Shkup, 7 Gusht – “Nuk është e nevojshme që qytetarët të japin para për testime për Covid-19 sepse shpenzojnë para në mënyrë të panevojshme”, thotë imunologu Nikolla Panovski.

“Nuk është e nevojshme që qytetarët të japin para për testime për Covid-19 sepse shpenzojnë para në mënyrë të panevojshme”, thotë imunologu Nikolla Panovski

Në një prononcim për televizionin Sitel, ai thotë se duhen vetëm disa ditë izolim.

Sipas tij, aktualisht numri i të infektuarve është 10 herë më i lartë se statistikat zyrtare dhe shumë nga të rinjtë as që e dinë se janë të infektuar.

“Nuk ka nevojë që qytetarët të testohen dhe të bëjnë kosto, por të izolohen për disa ditë. Nuk ka asnjë efekt tjetër përveç humbjes financiare të testimit, megjithëse është e vërtetë që disa kërkojnë izolim për të marrë leje mjekësore. Nëse do të më duhej të zgjidhja mes Covid-it dhe anginës, do të zgjidhja Covid-in tani. Pra, mendoj se testimi nuk do të thotë asgjë”, tha Panovski.

Ai pajtohet që një pjesë e masave obligative të mos kthehen dhe qytetarët tashmë janë të vetëdijshëm për mbrojtjen e tyre.

“Unë shoh që disa njerëz kanë maska, gjë që nuk ishte rasti tre javë më parë. Spitalet janë ende bosh dhe nuk ka asgjë për të vonuar. Po sikur ta shtyjmë për dy javë?”, tha Panovski.

Related posts

Kompletohen grupet e punës për formimin e Qeverisë, do të takohen ditët e ardhshme

Redaksia

Kërcënime në stil mafioz ndaj kryetares së Gjykatës Kushtetuese: Një Krevat dhe një thikë i futen në garazhën e shhtëpisë

I Z

Intervistë ekskluzive e ish presidentit Ilir Meta: Vullneti i qytetarëve në Shqipëri do të triumfojë siç triumfoi në Maqedoni!

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky