Agjencia Zhurnal.mk.

Për 3,7 për qind është rritur qarkullimi nga shitja e shërbimeve

Shkup, 14 mars – Qarkullimi nga shitja e shërbimeve në tremujorin e katërt të vitit 2023 shënon rritje në krahasim me tremujorin e njëjtë të vitit 2022 për 3,7 për qind, njoftoi sot Enti Shtetëror i Statistikave.

Në tremujorin e katërt të vitit 2023 krahasuar me të njëjtin tremujor të vitit 2022, rritje vërehet në shumicën e departamenteve, dhe rritja më e madhe është në departamentin e Veprimtarive të qiradhënies dhe qiramarrjen (lizing) dhe është 50,1 për qind, në departamentin e Veprimtarive të punësimit ka rritje prej 42,4 për qind dhe në departamentin e Programit të transmetimit, në të cilin rritja është 28,9 për qind. 

Related posts

“Bechtel & Enka” kërkon nga Oda Ekonomike e RMV-së sigurimin e 4000 punëtorëve për ndërtimin e korridoreve 8 dhe 10d

D V

Banka Popullore: Ngadalësimi i mëtejshëm i inflacionit, me ç’rast në afat të mesëm do të kthehet drejt mesatares historike prej 2 përqindëve

D V

Samit “Maqedonia 2025”: Thirrje për mobilizim të të gjitha resurseve për zhvillim ekonomik

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky