Agjencia Zhurnal.mk.

Për cilat videolojëra u shkrua më shumë këtë vit?

Në fund të vitit mbërrijnë statistika interesante dhe njëra prej tyre është lista e videolojërave për të cilat u shkrua më së shumti në mediat botërore gjatë vitit 2023.

Siç ka njoftuar “Games Industry”, lista e lojërave që ishin më të njohura në mesin e portaleve udhëhiqet nga Starfield dhe u morën si mostër 18 mijë ueb-faqe përkatëse.

Këtu është një listë e videolojërave më të përfolura:

1. Starfield – 53.097 tekste
2. Diablo 4 – 51,363
3. Zelda: Tears of the Kingdom – 39,330
4. Fortnite – 28,503
5. Cyberpunk 2077 – 25,853
6. Marvel’s Spider-Man 2 – 25,739
7. Final Fantasy 16 – 21,904
8. Minecraft – 21,453
9. Baldur’s Gate 3 – 20.701
10. League of Legends – 20,090

Përveç kësaj, ekziston edhe një listë e trailerave më të shikuara në platformën YouTube dhe nuk është e vështirë të merret me mend se kush do të jetë në krye:

1. Grand Theft Auto 6 – 154 milionë shikime
2. COD: Modern Warfare III – 38.5
3. League of Legends Heartsteel – 31.1
4. Honkai Star Rail – 23.3
5. Maratona – 20.6
6. COD: Modern Warfare III – 20.1
7. Eve Online – 24.7
8. Marvel’s Spider-Man 2 – 19.7
9. Valorant, Gekko – 19.5
10. Genshin Impact 4.1 – 19.2.

Related posts

Teknologjia e re e inteligjencës artificiale e Google që “mund të gjejë syzet e humbura”!

D V

Për të qenë të qartë: TikTok dallon përmbajtjen e krijuar nga Inteligjenca Artificiale

D V

Vjen GPT-4o – çfarë thotë për këtë risi Mira Murati

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky