Agjencia Zhurnal.mk.

QMK: Në 112 gjatë 24 orëve të fundit ka pasur 1.588 thirrje, më së shumti për ndihmën mjekësore urgjente

Shkup, 9 janar – Nga 1.588 thirrjet në Numrin e vetëm për raste urgjente 112 në Qendrën për Menaxhim me Kriza, gjatë 24 orëve të fundit thirrje “reale” ishin 40,87 për qind, përderisa 59,13 për qind ishin për nevoja të tjera të qytetarëve që nuk ishin urgjente.

Nga thirrjet reale në 112 në QMK, siç informojnë sot në mëngjes, në polici ishin dërguar 41,38 për qind, në ndihmën mjekësore urgjente  48,01 për qind, te zjarrfikësit  3,08 për qind, ndërsa në LAMM nga thirrjet reale 0,89 për qind.

Related posts

Kompletohen grupet e punës për formimin e Qeverisë, do të takohen ditët e ardhshme

Redaksia

Kërcënime në stil mafioz ndaj kryetares së Gjykatës Kushtetuese: Një Krevat dhe një thikë i futen në garazhën e shhtëpisë

I Z

Intervistë ekskluzive e ish presidentit Ilir Meta: Vullneti i qytetarëve në Shqipëri do të triumfojë siç triumfoi në Maqedoni!

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky