Agjencia Zhurnal.mk.

Risi në WhatsApp, së shpejti mund të zgjedhim vetë ngjyrën kryesore

Platforma “WhatsApp” po nxjerr një opsion të ri që do t’i lejojë përdoruesit të zgjedhin vetë ngjyrën kryesore të aplikacionit për t’iu përshtatur shijeve të ndryshme të tyre.

Kjo jo vetëm e bën aplikacionin të duket më estetik, por gjithashtu përmirëson aksesin për përdoruesit me dëmtime të shikimit ose preferenca specifike ngjyrash bazuar në komoditetin personal.

Përditësimi për iOS ka një seksion të ri ku përdoruesit mund të zgjedhin ngjyrën kryesore të aplikacionit. Nga pesë ngjyra të ndryshme për të zgjedhur, përdoruesit mund të eksperimentojnë dhe të gjejnë atë që përputhet me preferencat e tyre.

Related posts

Teknologjia e re e inteligjencës artificiale e Google që “mund të gjejë syzet e humbura”!

D V

Për të qenë të qartë: TikTok dallon përmbajtjen e krijuar nga Inteligjenca Artificiale

D V

Vjen GPT-4o – çfarë thotë për këtë risi Mira Murati

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky