Agjencia Zhurnal.mk.

Seanca e 20 e Qeverisë, ja vendimet

Shkup, 7 maj – Nga mbledhja e 20-të: Vendim me të cilin Ansambli Muzikor në Republikën e Maqedonisë së Veriut-Tetovë, fiton hapësira pune për përdorim të përhershëm; Obligim për zgjidhjen e akomodimit hapësinor të I.N. Galeria Gostivar, i themeluar me vendim të Qeverisë; Vendime për pjesëmarrjen e pjesëtarëve të Armatës në stërvitjet në Gjermani, Bullgari, Kosovë 

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut mori Vendim me të cilin Institucionit Nacional të Ansamblit Muzikor në Republikën e Maqedonisë së Veriut – Tetovë, i jepen në shfrytëzim të përhershëm, pa kompensim, hapësira të cilat gjenden në rr. “Tetovo” p.n. Tetovë, pronësi e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Lidhur me vendosjen e I.N. Galeria Gostivar, të themeluar me vendim të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, me udhëzim të Kryetarit të Qeverisë, Ministria e Kulturës është ngarkuar të  shqyrtojë dokumentacionin ekzistues të dërguar nga I.N. Galeria Gostivar në Qeveri dhe të dalë me një propozim zgjidhje në lidhje me vendosjen e tij të përhershëm.

Qeveria në seancën e sotme miratoi disa vendime me propozim të Ministrisë së Mbrojtjes, ndër të cilat edhe për dërgimin e pjesëtarëve të Armatës së Republikës së Maqedonisë së Veriut për të marrë pjesë në stërvitjen “BEYOND HORIZON 24” në Republikën e Bullgarisë, për dërgimin e pjesëtarëve të Armatës së Republikës së Maqedonisë së Veriut për pjesëmarrje në operacionin e NATO-s “KFOR” në Republikën e Kosovës dhe për dërgimin e pjesëtarëve të Armatës së Republikës së Maqedonisë së Veriut për të marrë pjesë në stërvitjen „Combined Resolve 24-2“ në Republikën Federale të Gjermanisë.

Related posts

Kompletohen grupet e punës për formimin e Qeverisë, do të takohen ditët e ardhshme

Redaksia

Kërcënime në stil mafioz ndaj kryetares së Gjykatës Kushtetuese: Një Krevat dhe një thikë i futen në garazhën e shhtëpisë

I Z

Intervistë ekskluzive e ish presidentit Ilir Meta: Vullneti i qytetarëve në Shqipëri do të triumfojë siç triumfoi në Maqedoni!

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky