Agjencia Zhurnal.mk.

Seancë e Komisionit Parlamentar për Financim dhe Buxhet

Shkup, 28 shkurt – Komisioni Parlamentar për Financim dhe Buxhet sot në seancë duhet t’i shqyrtojë amandamentet për ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për Shërbime të Pagesave dhe Sistemet e Pagesave, në procedurë të shkurtuar.

 Për Propozim-ligjin janë dorëzuar tre amandamente, siç është publikuar në faqen e internetit të Kuvendit.

Related posts

Kompletohen grupet e punës për formimin e Qeverisë, do të takohen ditët e ardhshme

Redaksia

Kërcënime në stil mafioz ndaj kryetares së Gjykatës Kushtetuese: Një Krevat dhe një thikë i futen në garazhën e shhtëpisë

I Z

Intervistë ekskluzive e ish presidentit Ilir Meta: Vullneti i qytetarëve në Shqipëri do të triumfojë siç triumfoi në Maqedoni!

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky