Agjencia Zhurnal.mk.

Siljanovska Davkova fitoi në 60 komuna, Pendarovski në tre, Osmani në 15, Taravari dhe Dimitrievski në një komunë

Shkup, 25 prill – Gordana Siljanovska Davkova, kandidatja presidenciale e VMRO-DPMNE-së, në rrethin e djeshëm të parë të zgjehdjeve për shef të shtetit, fitoi në 60 komuna të vendit, kandidati i LSDM-së, Stevo Pendarovski fitoi më së shumti vota në tre, Bujar Osmani nga BDI në 15, ndërsa Arben Taravari nga VLEN dhe Maksim Dimitrievski nga ZNAM në një komunë.

Gordana Siljanovska Davkova fitoi në: Aerodrom (51,48 %), Berovë (54,92 %), Manastir (48,44%), Bogdanci (49,59 %), Bosilevë (57,61 %), Bërvenicë (33,54 %), Butel (43,91%), Vallandovë (50,29 %), Vasilevë (60,18 %), Vevçan (56,15 %), Veles (53,57 %), Vinicë (56,71 %), Gazi Babë (53,68 %), Gjevgjeli (52,62 %), Gjorçe Petrov (51,58 %), Gradsko (64,27 %), Debarcë (57,06 %), Dellçevë (47, 08 %), Demir Kapi (54,77%), Demir Hisar (52,92 %), Dojran (52,58 %), Zelenikovë (53,35 %), Zërnovci (61,15 %), Ilinden (62,96 %), Jegunoc (47,49 %), Kavadar (50,84 %), Karbinci (61,22 %), Karposh (40,82 %), Kisella Vodë (57,67 %), Kërçovë (39,84 %), Konçe (57,85 %), Koçan (53,10 %), Kratovë (62,84 %), Kriva Pallankë (47,05 %), Krivogashtan (54,84 %), Llozovë (53,09 %), Makedonska Kamenicë (50,96 %), Makedonski Brod (55,86 %), Mogillë (63,48 %), Negotinë (49,02 %), Novaci (61,88 %), Novo Sellë (56,84 %), Ohër (53,89 %), Petrovec (59,05 %), Pehçevë (53,97 %), Prilep (51,42 %), Probishtip (52,03 %), Radovish (56,34 %), Rankovc(54,34 %), Resnjë (47,64 %), Rosoman (51,36 %), Sveti Nikole (57,63 %), Sopishte (49,44 %), Nagoriçan i Vjetër (37,59 %), Strumicë (47,06 %), Qendër (39,98 %), Çashkë (32,70 %), Çeshinovë-Obleshevë (58,93 %), Çuçer Sandevë (36,35 %) dhe në Shtip (53,44 %),

Stevo Pendarovski fitoi më së shumti vota në: Krushevë (43,02 %), Mavrovë dhe Rostushë (44,04 %) dhe në Qendrën Zhupë (34,95 %).

Bujar Osmani fitoi në: Haraçinë (53,51 %), Bogovinë (55,33 %), Vrapçisht (58,02 %), Dibër (49,88 %), Dollnen (32,95 %), Zhelinë (49,45 %), Likovë (56,83 %), Pllasnicë (66,91 %), Saraj (55,49 %), Strugë (39,38 %), Studeniçan (50,54 %), Tearcë (41,30 %), Tetovë (37,91 %), Çair (40,65 %), Shuto Orizarë (37,11 %)

Arben Taravari fitoi më së paku vota në Gostivar (32,26 %), ndërsa Maksim Dimitrievski në Kumanovë (22,89 %).

Related posts

Kompletohen grupet e punës për formimin e Qeverisë, do të takohen ditët e ardhshme

Redaksia

Kërcënime në stil mafioz ndaj kryetares së Gjykatës Kushtetuese: Një Krevat dhe një thikë i futen në garazhën e shhtëpisë

I Z

Intervistë ekskluzive e ish presidentit Ilir Meta: Vullneti i qytetarëve në Shqipëri do të triumfojë siç triumfoi në Maqedoni!

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky