Agjencia Zhurnal.mk.

Toshkovski për vizitë të NJPB Karposh: Policia të jetë në krye të detyrës në zgjedhje

Shkup, 27 shkurt – Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski sot ishte në vizitë të Njësitit të Punëve të Brendshme Karposh ku ka realizuar një takim pune me udhëheqësinë e këtij Njësiti.

Në takim nga ana e udhëheqësisë së NJPB Karposh u prezantua struktura dhe personeli i këtij Njësiti dhe u potencuan disa probleme me të cilat po ballafaqohen në punën e përditshme nga aspekti i resurseve njerëzore dhe mjeteve materialo-teknike.

“Në takim së bashku u konstatua se në të ardhmen është e nevojshme të investohet dhe të punohet në drejtim të ngritjes së motivimit dhe kushteve në të cilat punojnë nëpunësit policorë, për shkak se policia është pasqyra e shtetit”, njoftojnë nga MPB-ja.

Nga ana e tij ministri Toshkovski u kërkua në vigjilie të dy proceseve zgjedhore të cilat na presin dhe të ndërmerren të gjitha masat dhe aktivitetet e nevojshme, me qëllim policia të jetë në krye të detyrës dhe do të mundësojë zbatim të procesit zgjedhor në mënyrë të ndershme dhe demokratike.

Related posts

Kompletohen grupet e punës për formimin e Qeverisë, do të takohen ditët e ardhshme

Redaksia

Kërcënime në stil mafioz ndaj kryetares së Gjykatës Kushtetuese: Një Krevat dhe një thikë i futen në garazhën e shhtëpisë

I Z

Intervistë ekskluzive e ish presidentit Ilir Meta: Vullneti i qytetarëve në Shqipëri do të triumfojë siç triumfoi në Maqedoni!

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky