Agjencia Zhurnal.mk.

Uji në Shkup është i sigurt për pije

Shkup, 9 janar – Uji në Shkup është i sigurt për pije, sipas rezultateve të analizave të bëra në 147 mostra të marra nga 39 pika matëse në qytet.

“Në periudhën prej 2 deri më 5 janar, departamenti i kontrollit sanitar ka marrë 147 mostra për fiziko-kimike dhe 147 mostra për analiza mikrobiologjike të ujit të pijshëm nga 39 pika matëse në qytetin e Shkupit. Sipas rezultateve të marra nga analizat, të gjitha mostrat përputhen me Rregulloren për kërkesat për siguri dhe cilësi të ujit të pijshëm”, thuhet në njoftimin e sotëm nga NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi”.

Ndërmarrja publike, siç thuhet nga atje, për t’i informuar sa më mirë qytetarët e qytetit të Shkupit, këto të dhëna i publikon në raportin javor për cilësinë dhe sigurinë e ujit të pijshëm.

Related posts

Kompletohen grupet e punës për formimin e Qeverisë, do të takohen ditët e ardhshme

Redaksia

Kërcënime në stil mafioz ndaj kryetares së Gjykatës Kushtetuese: Një Krevat dhe një thikë i futen në garazhën e shhtëpisë

I Z

Intervistë ekskluzive e ish presidentit Ilir Meta: Vullneti i qytetarëve në Shqipëri do të triumfojë siç triumfoi në Maqedoni!

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky