Agjencia Zhurnal.mk.

VARGJE

Poezi nga: Samuel Johnson
Përktheu: Alfred Kola

Kudo që hedh sytë, këtu-atje,
Gjithçka e çuditshme, por asgjë e re;
Punë e mund gjithë kohës pafund,
Punë e gabuar që s’të çon kund;
Fraza që koha tutje ka flakur,
Fjalë të trasha rrëmujshëm qasur,
Dredhi antike me shall e kapele,
Elegji dhe ode dhe sonete.

Related posts

RAMON

D V

Poezia më e vjetër e dashurisë

D V

Krijuesi dhe ylli i “Baby Reindeer”, Richard Gadd, zbulon një gjë për të cilën nuk do të flasë: Nuk mendoj se do ta komentoj më ndonjëherë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky